Wat kunnen we voor uw organisatie betekenen?

Vedanta Consultancy biedt het bedrijfsleven oplossingen die u als:

  • Communicatiemanager informeert of de commerciële boodschap goed over komt (pre- en post check mogelijk)
  • Salesmanager inzage biedt hoe de klant het verkooptraject heeft ervaren
  • Rental manager informeert of uw verhuurproduct op tijd en in tact is aangekomen
  • HR-manager inzichten biedt om het personeelsbeleid te optimaliseren
  • Servicemanager in kennis stelt over het geleverde serviceniveau

Of uw activteiten zich afspelen tijdens de pre-sales, sales of after sales fase, Vedanta Consultancy zorgt dat u weet door te meten. Applicaties die ingezet kunnen worden zijn survey’s, researchpanels, online communities of een combinatie van deze. Desgewenst vullen we dit aan met offline onderzoek d.m.v. face to face interviews. Om u een idee te geven, treft u hieronder een praktijkvoorbeeld aan van Agis die diverse producten uit het researchplatform combineert.

  • Agis maakt gebruik van zowel Survey, Community als Onderzoekspanel. De basis wordt gevormd door het Agis klantenpanel met ruim 4000 panelleden. Op regelmatige basis vragen zij hun panelleden deel te nemen aan vragenlijsten die geprogrammeerd en uitgestuurd worden via Survey.
  • Op adhoc basis schakelt Agis Community in wanneer zij een onderzoeksvraag hebben die zij kwalitatief willen benaderen. Hiermee kan Agis exploratief of juist verdiepend onderzoek uitvoeren onder een specifieke selectie panelleden. De panelleden kunnen op eenvoudige wijze deelnemen aan de open discussies. Middels een visueel aantrekkelijk en gepersonaliseerde portal is direct te zien welke discussies en onderzoeken voor hen beschikbaar zijn.
  • De combinatie van de drie applicaties biedt Agis de unieke mogelijkheid om per onderzoeksvraag de geschikte onderzoeksmethode te bepalen en in te zetten. Zo kunnen ervaringen in de customer journey, het pre-testen van producten en communicatievraagstukken binnen één platform worden bevraagd. Het platform maakt het mogelijk om zowel feiten te verrijken met kwalitatieve inzichten, als inzichten te toetsen middels kwalitatieve methoden.

Neemt u gerust contact met ons op om te kijken welke applicatie het meest effectief is om uw specifieke vraagstuk op te lossen. Mail of bel ons: Tel. +32 (0)86 21 03 74