total_crop

Vedanta Consultancy presenteert haar 1e marktonderzoeksresultaten

Met trots informeren we u dat we onlangs onze eerste marktonderzoeksresultaten hebben gepresenteerd op het Total hoofdkwartier in Brussel. Interessante inzichten met betrekking tot de Belgische markt voor stookolie werden gegenereerd. De resultaten van de studie werden gepresenteerd aan het marketing & salesteamm van Total België. Indien u meer over deze casus wilt weten, dan kunt u die HIER vinden.

U wilt ook weten wat er in uw markt speelt? Mail of bel ons op: Tel. +32 (0) 86 21 03 74

 

«Wij danken Vedanta Consultancy voor de realisatie van de marktstudie! Total zal zich zeker blijven verdiepen in de online markt voor stookolie, waarbij we ons laten vergezellen door Vedanta Consultancy »

Manager Marketing & HSEQ, Total België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *